16
jun
SIX DAY
16:00 to 01:00
From 16-06-18 to 17-06-18

Aan alle enthousiaste volleyballers!

Op zaterdag 16 juni 2018 vindt het traditionele voet- en beachvolleybaltoernooi ‘Sixday’ plaats. Dit sportspektakel, georganiseerd door voetbalvereniging SVBV en volleybalvereniging BVC’73, bevat een groot beachvolleybaltoernooi waar voor alle leeftijden en alle spelniveaus plek is!

De echte toppers (promotie klasse), spelen 2 tegen 2 op een officieel beachveld. Er is zowel een mannen als een vrouwen klasse. Ook voor toeschouwers is dit een echte aanrader! Uiteraard is er ook gedacht aan de recreatieve volleyballers. In een gemengde 4 tegen 4 klasse kunnen spelers van elk niveau zich sportief helemaal uitleven. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er een aparte klasse.

Verzamel buurt, vrienden, familie, collega’s en iedereen die we hier nog vergeten en doe mee! Opgeven kan tot en met 10 juni, maar wacht niet te lang als je zeker wilt zijn van deelname. Je kunt je opgeven via deze link. Na het invullen van het opgaveformulier krijg je een bevestiging op het opgegeven mailadres. Zodra je deze mail hebt bevestigd is de opgave rond. Indien je vragen hebt neem dan gerust contact op met barchembeach@gmail.com.

Sportieve groet,

BVC’73