Aanmeldformulier

De bijdrage van de Supporters van BVC’73 komt de hele vereniging ten goede. Met behulp van onze supporters kunnen verschillende zaken gerealiseerd worden welke anders niet mogelijk zijn. Dit heeft betrekking op de jeugd, senioren, maar ook algemene clubactiviteiten zoals het organiseren van het jaarlijkse paasvolleybal en in de toekomst wellicht nog andere activiteiten. Kortom, voor een kleine bijdrage kunt u onze vereniging steunen!

Wat krijgt u ervoor terug?

– Naam op de site (indien gewenst)

– Naam wordt vermeld in club nieuwsbrief (indien gewenst)

– Persoonlijke uitnodiging jaarlijks feest BVC’73

Wie kan er lid worden?

Iedereen die BVC’73 een warm hart toedraagt kan lid worden. Individuen, gezinnen, leden, supporters en ook ondernemers kunnen lid worden.

Hoe word ik lid?

Lid worden kan door het aanmeldformulier in te vullen en deze te mailen naar sponsorcoordinatorbvc@gmail.com of door het formulier uit te printen en in te leveren bij Mark Halfman, Dion Rouwenhorst, Rene Brunsveld of in ’t Onderschoer.

Contributie

De contributie voor de Supporters van BVC’73 bedraagt € 20,- per jaar of het eerste jaar € 25,- en dan ontvangt u er een unieke BVC’73 sjaal bij. Let op: de contributie loopt jaarlijks stilzwijgend door. Mocht u desondanks na een jaar toch willen stoppen, stuur dan een email naar sponsorcoordinatorbvc@gmail.com.