BVC’73 bestaat 50 jaar en viert dit jubileum!

Op maandag 29 mei bestaat BVC’73 50 jaar! Een mooie mijlpaal en een goede reden om dit jubileum groots te vieren.

Daarom is er een zeer vermakelijk programma samengesteld van vrijdagavond 26 mei t/m zondag 28 mei met diverse sportieve en gezellige activiteiten die allemaal plaatsvinden in dorpshuis ’t Onderschoer. Hieronder een kort overzicht van het programma:

Vrijdag

Vrijdagavond is er vanaf 18.30 uur voor alle jeugd uit Barchem, Zwiep, Nettelhorst en omstreken lasergamen en een silent disco. Leeftijd 6 t/m 16 jaar. Opgeven kan tot 1 mei via jeugdbvc@gmail.com. Let op: je hoeft geen lid te zijn van BVC’73.

Zaterdag

–          Op zaterdagmiddag wordt er om 15.00 uur gestart met de ludieke wedstrijd tussen het huidige heren 1 team van BVC’73 tegen het ALL Star team van BVC’73. Het ALL star team is het team dat in 2002 ongeslagen kampioen is geworden in de 2e divisie.

–          Daarna zal rond 17.00 uur een demonstratiewedstrijd gegeven worden door Jong Oranje! Met een selectie van maar liefst 16 toptalenten komen zij naar Barchem toe.

–          Na de twee topwedstrijden is er (tegen betaling) een buffet beschikbaar voor de inwendige mens. Tevens is er de hele middag een springkussen aanwezig voor kinderen.

–          Als afsluiting van de dag is er groot feest in de Schotzaal met de band Bad Shoes en DJ Ronny Satink.

Zondag

Het feestweekend wordt voor alle BVC’73 leden afgesloten op de zondag met een gezellig mixtoernooi in de sporthal en aansluitend een hapje en drankje. Opgeven hiervoor kan per team t/m 8 mei via bvc50jaar@gmail.com.

Verder is er ter ere van het jubileum een speciaal BVC’73 50 jaar magazine ontworpen. Elk lid ontvangt dit magazine binnenkort op de training of in de brievenbus en een digitale versie van het magazine is hieronder te downloaden. Daarnaast kent het hele programma van de zaterdag een open karakter. Iedereen is van harte welkom dus zeg het voort en neem al je vrienden, familie en buren mee! Op de zaterdag zal er tevens een melkbus in ’t Onderschoer staan voor degene die een bijdrage willen leveren aan het jubileum weekend van BVC’73.