Paasvolleybal 2019 – Inschrijving gesloten

De inschrijving is gesloten! Wegens de vele inschrijvingen zal er een poule worden toegevoegd op 10 en 16 april. Er doen dit jaar 24 teams mee!

Stuur een mail naar activiteitencommissiebvc@gmail.com om op de reserve lijst te komen. Of schrijf je in voor het andere leuke toernooi dat er aan zit te komen: Het beachvolleybaltoernooi op Sixday (22 juni 2019). Zie voor meer informatie de pagina Sixday op deze website.

De inschrijving voor het paasvolleybaltoernooi 2019 is geopend! Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 11 april tot en met zaterdag 20 april 2019. Aan het toernooi kan worden deelgenomen door vrienden, familie, straten, bedrijven, etc.

Schrijf je team snel in! Kijk voor meer informatie op de pagina Paasvolleybal op deze website.