Eindverslag BVC’73 DS1

Mei 2017, de start van mij en dames 1 van een nieuw seizoen. Weer terug op de basis en heel veel zin aan de nieuwe uitdaging. Vanaf augustus het voorbereidingsprogramma ingezet met Ellen, Kelly, Linda, Anniek, Aniek, Leonie, Iris, Julia, Carly en Linda W.  
Een seizoen met ups en down’s. Mooie wedstrijden gespeeld, o.a. beker tegen DVO dames 1. Die werd voor een redelijk volle zaal nipt verloren. Met blessures en werk niet altijd voltallig geweest bij de wedstrijden. Waardoor we veel wedstrijden niet genoeg eruit haalden wat we verdienden. Daardoor op de 11e plek geëindigd, wat directe degradatie tot gevolg had.
Het seizoen begonnen en geëindigd tegen WSV, beide wedstrijden met 3-2 gewonnen. Ook mooie wedstrijden, lees bijzondere, wedstrijden gespeeld. Op vrijdagavond in Geesteren Overijssel om 21.15 uur.
De sfeer in het team was, ondanks de moeilijke wedstrijden altijd goed gebleven. In ieder geval nadat de dames uit de douches kwamen, wat daar besproken werd heb ik geen weet van. Na de trainingen toch veel teambuilders gehad, o.a. door onder het net door serveren.
De laatste wedstrijd afscheid genomen van Iris (werk), Julia (dames 2) en Carly (studeren)  Wel wil ik speciaal de dames bedanken die ons dit seizoen meermaals geholpen hebben om de wedstrijden te spelen. Uit dames 2; Marije, Manon, Lisa en Rianne. Uit meisjes A Lieke. En uiteraard het publiek, dat ons bij thuis- en uitwedstrijden kwam aanmoedigen.
Ik denk dat er, ook tijdens de trainingen, een goede sfeer was, waardoor we met een goed gevoel kunnen kijken naar het komende seizoen. Ik hoop dan ook dat we komend seizoen weer naar boven kunnen kijken met hulp van onze fans.
Een trotse trainer/coach van BVC dames 1.