Wedstrijdverslag BVC’73 DS1 – Grol DS1

Na een week geen wedstrijd te hebben gehad moesten we weer aan de bak. Grol dames 1 kwam onze kant op om er een mooie wedstrijd van te maken. Nadat we al lekker hadden gezweet tijdens de warming-up ging de wedstrijd van start.

De eerste 2 sets liep het spel lekker. Het liep gelijk op tot de 20, daar worden de punten verdeeld. Helaas konden we het goede spel deze 2 sets niet doordrukken naar een setwinst.

Set 3 was eigenlijk wel een hele mooie. We hadden een flinke achterstand. Na een paar wissels en een time-out gingen we pas echt volleyballen en knokken voor de punten. Na sterke series in de serve, mooie aanvallen, een perfect blok en een goede verdediging wisten we ons naar een stand van 24-24 te knokken. Helaas, helaas, helaas. De set werd verloren met 26-28. Dit was echt zonde na het harde werken.

Als we nog een puntje wouden pakken, moesten we nu toch wel echt gas geven. En dat gebeurde, we stonden lekker te spelen en we lieten goede dingen zien. De set werd gewonnen met 25-17. 1 puntje in de pocket. Het hadden er meer kunnen/moeten zijn maar helaas.

Volgende week spelen we een uitwedstrijd tegen Focus dames 2 om 15.00 uur. Hopelijk zien we jullie dan!