Wedstrijdverslag Revoc DS1 – BVC’73 DS1

Met een volle bezetting waren wij er klaar voor en reden wij naar Rekken. Voordat de wedstrijd begon mochten we nog even een bezoekje brengen aan de sauna. Het was lekker warm in de zaal! Van muziek wisten ze ook wel wat af en een ritje in de luchtballon was ook nog mogelijk. Tijd om lekker in te spelen en met een goede sfeer de wedstrijd te beginnen.
De eerste set begon wat moeizaam. De eerste punten lieten we liggen, maar toen kwamen we toch lekker op gang! De opslag ging goed en de pass kwam ook. Het ging gelijk op, maar helaas ging de eerste set toch naar rekken met 25-21.
We wisten dat het erin zat, dus met volle moed begonnen we aan de tweede set. We moesten deze wedstrijd punten pakken. Maar ook deze set moesten we even op gang komen. Rekken maakte in deze set zelf wat meer fouten en de sfeer was aan onze kant heel goed! Er werden volop liedjes gezongen en goed gespeeld, maar helaas ging deze set toch weer naar Rekken met een stand van 25-21.
De derde set ging wat moeizamer. De eerste punten lieten we weer liggen en we maakten het zelf niet af. We kwamen op een achterstand, maar moesten en zouden blijven knokken. Wanneer wij lekker op gang kwamen,  was Rekken toch te sterk en haalden ze ons weer in. We bleven hard vechten voor de punten, maar het lukte helaas niet, waardoor ook deze set naar Rekken ging met 25-16.
Nu moest het dan echt gebeuren. Een puntje mee naar huis? Maar ook in deze laatste set lieten wij weer wat punten liggen, waardoor we Rekken niet meer op tijd in konden halen. Deze laatste set ging uiteindelijk ook naar Rekken met een stand van 25-15.
Aan de inzet lag het niet. Er werd de hele wedstrijd hard gevochten om die punten te krijgen, maar vandaag zat het er helaas niet in. De volgende wedstrijd staat natuurlijk wel op de planning en jullie support kunnen we goed gebruiken! Donderdag 22-02 komt Havoc om 19:30 bij ons op bezoek. Komen jullie ook?