Wedstrijdverslag BVC’73 DS1 – Cupido DS1

Na een paar vrije zaterdagen moesten we weer aantreden. Gelukkig wel in onze eigen sporthal maar wel tegen de koploper. We begonnen de wedstrijd met een behoorlijk groot team. Gerard had namelijk de talenten van dames 2 opgeroepen.

De eerste 2 sets… de pass kwam niet want Cupido had een zeer sterke serve. De ballen werden niet afgemaakt en er werden te veel fouten gemaakt. We werden weggespeeld…

Tijd voor actie! De derde set, een tandje er bij. We kwamen beter in de wedstrijd en het spelletje begon te lopen. Helaas werd ook deze voor cupido.

We moesten de vierde set hard werken om nog een puntje in Barchem te houden. Moeke Marije werd ingezet om de set uit te serveren. Ondanks haar zere voetjes serveert ze 2 prachtballen waardoor Cupido twee ballen ketsen. De set was voor ons en we vierden dit alsof we gewonnen hadden. Mooi puntje afgesnoept van de koploper!

En toen… het feest wat dames 2 had georganiseerd. Wijntjes, bierpullen, lekker eten van Henri en goede muziekjes van Martijn. Het was een topavond! Dames, bedankt hiervoor!

Ook de talentjes van dames 2 bedankt voor het helpen aan dat ene puntje!

Volgende week spelen wij om 5 uur in Neede tegen Dynamo dames 1! Hopelijk tot dan!