Wedstrijdverslag DVO DS3 – BVC’73 DS1

Met een aangevulde selectie van Marije, Lieke en Linda die haar eerste wedstrijd weer speelde na haar buitenlandstage gingen wij de strijd aan in Hengelo.

De eerste set begon heel onrustig. Veel eigen gemaakte fouten op serve en verdediging. Maar tussen door ook gelukkig nog mooie punten van onze kant. Aan het einde van de set riep Marije vanaf de kant nog “zet de puntenmachine maar aan” helaas was dit te laat. Verloren met 25-18

In de tweede set moest Gerard al vroeg een time out nemen. Het spel liep niet lekker en het leek wel of we allemaal straks van spanning stonden. Veel communicatie foutjes. In deze set ook mooie (lange) rally’s waar helaas het punt aan de andere kant viel. Nog wel een lachertje: Linda heeft de bedoeling om een pass te brengen op Ellen, dit gaat helemaal mis “dacht ze” de bal viel namelijk net bij de tegenstander over het net! PUNTJE!! Waar vloeken je dan wel niet bij kan helpen.

25-19

De derde set begint Gerard met een Verrassingsopstelling. De pass in deze set ligt niet lekker. We krijgen veel ballen om onze oren waar we ook net te laar bij kunnen.

25-14

In de laatste set nemen wij de eerste voorsprong. Maar voor hoelang?? D.V.O. Laat dit er niet bij zitten en pakt de punten al snel weer terug… deze set hebben we echt geknokt om nog een puntje mee te nemen, maar het zat er vandaag niet in.

25-20

Op naar 3 februari! Dan spelen wij thuis om 16:30 uur tegen Cupido DS1