Wedstrijdverslag Grol DS1 – BVC’73 DS1

‘BVC dames 1 verliest slag om Grolle’

Op deze winterse zaterdag stond de wedstrijd tegen Groenlo op het programma. We kennen dit team van oefenwedstrijden en gingen met goede hoop door de sneeuw naar Groenlo toe. Het is daarnaast ook tijd om punten te pakken want we staan helaas 1 na laatste in de 1ste klasse. Maar we kampen helaas ook met een aantal blessures, dus spelen niet eens met 6 fitte speelsters.

De eerste en tweede set waren eigenlijk een kopie van elkaar, we lieten af en toe ons eigen spel zien maar we lieten ons grotendeels omver blazen door het sterk spelende Groenlo die terecht naar elkaar riep ‘hou ze onder druk’ want dit deden ze zeker. De eerste set verloren we met 25-15 en de 2de met 25-17. Zouden we dan echt helemaal voor niets door de sneeuw zijn geploeterd?

In de derde set waren we ontdooid en merkten we dat er toch echt wat te halen was, we speelden beter, zetten de tegenstanders meer onder druk en scoorden zelf. We verloren helaas nipt met 25-23.

De vierde set stond op het programma, de instelling was goed, er werd gelijk hard gevochten en met resultaat! We wonnen deze set met 25-23 en gingen dus toch nog trots met 1 punt terug naar Barchem.

Onze volgende wedstrijd is 23 december om 16:30uur in Barchem, graag tot dan!