Wedstrijdverslag BVC´73 HS2 – Blok’71 HS1

Zaterdag 14 oktober speelden wij eindelijk onze eerste thuiswedstrijd tegen de mannen van Blok. Door twee vijf setters voor ons begon de wedstrijd een klein half uur later dan gepland. Zelf beschikten we deze wedstrijd over acht spelers, onze tegenstanders hadden slechts zes spelers. De eerste set hadden de mannen van Blok niet veel te vertellen. Wij speelden op een hoog tempo en maakten weinig fouten, de set eindige in 25-12. De tweede en derde set wisten wij ons niveau aardig vast te houden, buiten een aantal service fouten om. Beide sets eindigden in 25-16. De laatste set hadden de mannen van Blok er geen zin meer in en waren ze aardig leeg gestreden. Met 25-11 werd de wedstrijd goed afgesloten. Aanstaande dinsdag spelen wij een bekerwedstrijd tegen WIK Steenderen HS1. Hopelijk weten we goede seizoenstart voort te zetten en komen we ronde verder!