Wedstrijdverslag BVC’73 DS1 – Revoc DS1

Vandaag stond de derde wedstrijd in de eerste klasse voor de boeg, met als tegenstander Revoc ds 1. We kenden deze tegenstander al van vorig jaar.
De eerste set stonden we goed te pasen. Maar hadden we erg veel moeite met het afmaken van de punten, daardoor liep Revoc op ons in. We gaven de strijd niet op en kwamen terug van een grote achterstand. Dit resulteerde in een winst van 25-22.
De tweede set begonnen we erg stroef. Later in de set ging het steeds beter lopen en vochten ons weer in de wedstrijd. Maar het was net niet goed genoeg. We verloren met 19-25.
In de derde set begon het weer erg stroef. Maar we gaven de strijd niet op, het begon beter te lopen en we kwamen in de buurt. Helaas was het net iets te weinig en we verloren ook deze set. De stand was 21-25.
De laatste set hebben we ook gevochten voor de punten, maar we kwamen net wat te kort. We probeerden de punten af te maken, maar de verdediging van Revoc was erg sterk. Deze set hebben we verloren met 22-25.