Wedstrijdverslag – P/D wedstrijden DS1

Het was vroeg, heeeeel erg vroeg maar dan ook echt heel vroeg. Ondanks dat de meesten (met uitzondering onze Charly) vrijdagavond mooi optijd het bed in waren gedoken. Dit heeft ellen namelijk gecontroleerd aan de hand van laatst gezien op whatsapp. Ook Linda was er ’s nachts nog uit geweest om haar poezen uit te laten om kwart over 5.

Om 8 uur vertrokken we naar Vriezenveen. Marije had een behoorlijk ochtendhumeur, ze had een aantal gevatte opmerkingen en vond een mestwagen lekkerder ruiken dan een blikje energie.

Tijdens het inspelen zagen wij de tribune volstromen met diverse bvc-supporters die hun wekkertje optijd hadden gezet om ons te komen aanmoedigen.

Na dat we ons hadden omgekleed in een vooroorlogse ballentent, begonnen we aan onze eerste wedstrijd tegen Dash. Dit was een wedstrijd die goed op tempo was maar we bleven niet achter. De standen lagen dicht bij elkaar maar uiteindelijk hebben wij aan het langste eind getrokken en de winst was voor ons. De wedstrijd hebben we met 2-0 gewonnen.

Nadat we het commentaar hadden gehoord van Volverijs en onze slappe inspeelsessie verwachten wij heel wat van onze nieuwe tegenstander. De coach van Volverijs was na het eerste punt in de eerste set al behoorlijk fanatiek en vermeldde zijn team dat beter moest gaan blokkeren, aanvallen en passen. Deze wedstrijd hebben wij met 2 vingers in de neus gewonnen.

Na 2 wedstrijden en alle sets te hebben gewonnen, zijn wij dus gepromoveerd naar de eerste klasse.

Na de wedstrijd gingen we een drankje nuttigen met ons meegereisde publiek. Daarna hebben de wedstrijd gekeken die Martijn, onze superscheids, floot. Het publiek van Havoc hebben we proberen rustig te houden met een bassie en adriaan liedje (hou je rustig rustig rustig, hou je rustig, kalm en stil).

Het feest werd verder gevierd in de kleedkamer onder het genot van spekjes van Anneke en Tess. Natuurlijk werden de nodige muziekjes door de box afgespeeld.

Als afsluiting hebben wij genoten van een gezellige barbecue onder het genot een drankje of misschien wel iets meer drankjes.

Bedankt voor SSS heren 3 voor ons nieuwe liedje, bedankt Marvo voor het voor bij laten gaan van de p/d en bedankt Orion voor het binnen halen van een setje van onze concurrent.

Mikey bedankt voor de afgelopen 3 jaar en deze topafsluiting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *