Wedstrijdverslag Springendal-Set-Up`65 HS1 – BVC’73 HS1

Koploper Springendal-Set-Up’65 is een maatje te groot

Knipsel

Nadat we vorige week in eigen huis handhaving in de 2e divisie veiligstelden door met 3-1 te winnen van Pegasus uit Nijmegen, mochten we afgelopen zaterdag op bezoek bij koploper Springendal-Set-Up’65 heren 1. De mannen uit Ootmarsum hebben inmiddels verreweg de beste papieren om het kampioenschap binnen te halen, maar hadden de punten nog wel nodig. Wij waren helaas niet bij machte om het ze echt moeilijk te maken, waardoor ze weer een grote stap hebben kunnen zetten.

We begonnen de wedstrijd met weinig overtuiging en in combinatie met een paar opslagseries waar we geen antwoord op hadden, ging de set ruim naar Set-Up. In de rest van de wedstrijd konden we het de tegenstander twee sets (set 2 en 3) wat lastig maken. In deze sets lukte het om een voorsprong te pakken, die we vooral in de laatste set lang vast konden houden. Op de beslissende momenten gingen we echter weer in de fout, waardoor de aankomend kampioen (dat kunnen we inmiddels rustig zeggen) met de volle buit aan de haal ging. De setstanden waren: 25-12, 25-22, 25-17 en 25-23.

Voor ons is het nu zaak om het seizoen goed af te sluiten. Het hoogst haalbare is de vijfde plaats, maar we kunnen ook nog een plaatsje zakken. De komende twee wedstrijden spelen we uit, om vervolgens het seizoen op 22 april in eigen huis af te sluiten. Er rest dus nog maar één thuiswedstrijd, tot dan!!

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *