Wedstrijdverslag VIOS Eefde DS1 – BVC’73 DS1

Knipsel
Vandaag een wedstrijd waar we wat recht hadden te zetten van de verloren thuis wedstrijd. Rianne nam het coachen opzeg omdat Mike er niet was.
De eerste set werden de punten om en om verdeeld. Helaas was het VIOS wat aan het  langste eind trok. 25-23
In de tweede set scoorde Rianne een mooi punt vanaf de kant. Na een time out sloeg de tegenstandster fout op en belande de bal in het net. Oftewel…BOETE!!  Ook hier ging het punt om punt. Wat baal momenten maar ook zeer goed spel laten zien met verdediging en aanval. Helaas werd het 25-23 voor VIOS. 
De derde set moesten we toch echt het gas harder intrappen en opschakelen naar een hoger niveau. Zo gezegd, zo gedaan. 16-25 wint voor ons. Ballen vielen bij de midaanval binnen de drie meter door een pracht set-up van VIOS. Heerlijk gevoel. 
En door…
In de vierde set moest het gebeuren. Revanche op de thuis wedstrijd waarin VIOS eerst 0-2 achterstond en er met de winst van doorging. Dit moesten wij nu ook gaan waar maken. Het werd een set met vele prikballen en slim spel en als hoogte punt een kopbal van Ellen wat ze samen met Kelly had geoefend bij het inspelen. Het was spannend tot aan het eind waarbij de emoties hoog liepen bij VIOS na een aanval die na een blok aan onze kant van het net belande. VIOS maakte het op een stand van 24-21 af met een bal, simpel over het net te spelen in ons gat. 25-21
Eindstand 3-1. Een wedstrijd met vele hoogte punten maar ook diepte punten. Wij spelen volgende week een keer op een vrijdag. Wie zin heeft om naar Hellendoorn te komen in van harte welkom om 19:00 uur. Daarvoor kan je genieten van het avonturen park op eigen kosten. Tot dan! 
#titom 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *