Wedstrijdverslag BVC’73 DS1 – DASH DS5

Knipsel

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Dash Vorden op het programma. De uitwedstrijd werd met 4-0 gewonnen. Na de teleurstellende wedstrijd van twee weken geleden was de opdracht voor vandaag ‘vrijuit spelen’.

De eerste set ging dit ons redelijk goed af. We kwamen op een mooie voorsprong en op een stand van 24-10 moest dit alleen nog ‘even’ afgemaakt worden. Net als gewoonlijk hadden we voor dit laatste punt nog even nodig. Ellen maakte haar debuut als diagonaal en uiteindelijk werd de set met 25-14 gewonnen.
De tweede set begonnen we niet scherp. Ook dit is iets wat inmiddels een slechte gewoonte begint te worden, net als dat we een achterstand vaak wel weer weg weten te werken. Ook in deze set leek het wel goed te komen. Kelly verraste de tegenstander met de prik bal waar we op getraind hadden en scoorde hiermee een mooi punt! De set werd gewonnen met een stand van 25-17.
In de derde set waren zowel Anniek als Linda even in de waan dat ze bij SVBV in het veld stonden. Ze maakten een mooie actie met hun voet, waardoor de bal beide keren in het spel werd gehouden. De set verliep verder een beetje moeizaam. Tot het einde van de set bleef de spanning er in maar uiteindelijk konden wij de overwinning naar ons toe slepen op een stand van 25-23.
De wedstrijd was al gewonnen maar we wilden vandaag natuurlijk voor de volle vijf punten gaan. Ook deze set liep weer vrij gelijk op en we konden het verschil maar moeilijk maken. Op een stand van 24-22 werden we nog even gematst door de scheidsrechter maar uit eindelijk wisten we de set helaas niet naar ons toe te trekken.
Uitslag: 3-1
Mike had voorafgaand aan de wedstrijd aan gegeven “de hele wedstrijd op de bank te blijven zitten” en het aan ons over te laten, maar zoals we Mike inmiddels wel kennen kon hij dit vanuit zijn enthousiasme niet waarmaken en heeft hij weer lekker fanatiek staan springen.
De wedstrijd van vandaag leverde ons 4 punten op waardoor wij nog steeds op een 4e plaats staan, maar omdat het bovenin dicht bij elkaar staat zullen wij er volgende week ook weer alles aan doen om zo veel mogelijk punten mee naar Barchem te nemen. De wedstrijd die dan op het programma staat is uit bij Vios Eefde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *