Wedstrijdverslag Kerkemeijer Gemini DS2 – BVC’73 DS1

Knipsel

Vandaag was de dag dat we zaken konden doen! Voor de wedstrijd stonden we 3de op de ranglijst met 4 punten achterstand op de nummer 2. Kerkemeijer stond 4de en die wilden we graag achter ons houden. Thuis wonnen we ruim met 3-1 dus winst moest erin zitten, alhoewel Borculo uit altijd lastig is. Daarnaast speelden de nummer 1 en 2 vandaag tegen elkaar dus als het even mee zat eindigden wij na dit weekend op plek 2! Nou leuke dromen allemaal maar zie dat maar is waar te maken.
De tactiek werd al gelijk ingezet, we wisselden van kant, hopelijk in ons voordeel. Het begon best oke, we stonden uiteindelijk zelfs 9-3 voor, dan zul je denken: dat zijn best veel punten, even doorzetten en set 1 is binnen! Helaas het ging helemaal mis, de pass lukte niet en als de pass wel kwam lukte het niet om het af te maken aan het net. Daarnaast waren we allemaal ontzettend ‘sloom’. We kwamen niet vooruit en lieten dan ook regelmatig ballen vallen en brachten passjes slordig. We eindigden met een verlies van 20-25.
Set 2, nieuwe ronde nieuwe kansen. Die kansen boorden we al snel door onze eigen neus. De pass werd nog steeds niet gebracht en de communicatie onderling liep ook niet. Er zaten natuurlijk mooie momenten met mooie aanvallen in, maar dat was tegen dit team helaas niet genoeg. Het eindigde wederom in een eindstand van 20-25.
Ja dan begin je al aan set 3, nu helaas al te veel punten weggegeven. Nu moeten we toch echt winnen als we nog wat puntjes mee naar Barchem willen nemen. Helaas, het spel bleef hetzelfde en we konden er dus niets meer van maken. Alweer een uitslag van 20-25.
Oke dan 1 puntje mee naar Barchem, we waren overtuigd dat we dat toch nog wel even konden doen maar het was op. Deze set ging ongeveer hetzelfde als vorige sets en we eindigden met 21-25.
We hebben allemaal ons best gedaan maar ja je leest het goed, geen punten mee naar Barchem, helaas.
Onze grote dank aan de trouwe supporters die de moeite nemen om naar een uit wedstrijd te komen! Sorry voor deze beschamende wedstrijd.
De volgende wedstrijd spelen we zaterdag 25 maart om half 5 in Barchem tegen Dash, zij staan op dit moment op de 9de plek. Wij kunnen jullie support goed gebruiken om Borculo weer in te gaan halen en toch nog in de top 3 te eindigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *