Wedstrijdverslag BVC´73 DS1 – Favorita DS2

Hoppaaa ! 4-0 tegen de 5e plek!

Knipsel
De 1e set begon wat moeizaam, we hadden erg lange rally’s en hadden moeite met afmaken. We sloegen zelf veel de ballen uit of in net. Zo gingen we van 13-19 voor naar 18-19 voor. Mike besluit een time-out aan te vragen. Met een mooie opslagserie van Ellen halen wij de stand langzaam in. Ook Kelly maakte een mooie redding bal. We winnen deze set net met 26-24.

De 2e set beginnen we weer niet met ons eigen spel. Weer gaan er veel ballen in het net en hebben wij moeite met afmaken. Na een mooie opslagserie van Leonie komen wij er weer een beetje in. Deze set winnen wij met 25-17.
Op naar een nog betere set.

In de 3e set komt Aniek in het veld, zij laat gelijk aan iedereen zien hoe het moet en maakt met de eerste bal een super punt.  Deze set ging het beter, we kwamen beter in ons spel. Linda had een mooie opslagserie en haalt als stofzuiger alles van de vloer. De flow en de goede sfeer was weer terug ! Wij winnen deze set met 25-7.

In de laatste set lieten wij de tegen stander weer een beetje in het spel komen. Wij moesten goed ons best doen om het af te maken maar ook dit lukte met een setstand van 25-17!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *