Paasvolleybaltoernooi 2017

Zoals bij iedereen al wel bekend zal zijn, vindt ook dit jaar weer het jaarlijks terugkerende Paasvolleybaltoernooi plaats en wel van vrijdag 7 april tot en met zaterdag 15 april 2017. Binnenkort zullen de posters weer worden opgehangen en zal het opgaveformulier weer online komen op de website. Vanaf dan is opgeven weer mogelijk.

Dit jaar hebben wij het toernooi wat aangepast. In plaats van door de weeks meerdere avonden spelen, is het nu aangepast naar 4 poule avonden. Hierdoor speel je maar 2 avonden met je poule. Poule A speelt op 7 en 13 april en poule B speelt op 8 en 14 april. 15 april is de finale avond.

Aan het toernooi kan worden deelgenomen door vrienden, familie, straten, bedrijven etc.

Het toernooi begint op vrijdag 7 april 2017 om 19.00 uur. Vanaf dan zullen weer vele teams gaan strijden om de begeerde Paasvolleybal beker. De winnaar van vorig jaar ‘Zwiepsebroek’ zal dan hopelijk proberen om de beker te verdedigen. De finalewedstrijden worden gespeeld op zaterdagavond 15 april 2017. Het toernooi krijgt dit jaar wederom extra sfeer door feestelijke achtergrondmuziek tijdens de wedstrijden!

U kunt uw team(s) inschrijven op twee manieren:

  • Via het online formulier op de website van BVC’73: http://www.bvc73.nl
  • Opgave in ’t Onderschoer op vrijdag 24 maart 2016 tussen 20.30 en 21.30 uur. Bij de opgave dient tevens het inschrijfgeld te worden voldaan van €25,- per team.

Bij het aanmelden van een team via het online formulier, dient het inschrijfgeld voor de eerste te spelen wedstrijd betaald te worden bij de wedstrijdleiding in de sportzaal.

De inschrijving dient vóór vrijdag 24 maart 22.00 uur binnen te zijn, daarna zullen de schema’sworden gemaakt.

 

Groeten, de Activiteitencommissie,

Martijn Jansen, Kelly Bannink, Roeland Dinkelman en Iris van Erven

paasvolleybal 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *