Een beetje verlaat, maar wel het vermelden waard!

Wedstrijdverslag BVC´73 DS1 – Marvo ’76 DS1

Knipsel

Dit was een belangrijke wedstrijd voor ons, Marvo is een grote concurrent. Vandaar dat wij ook redelijk wat spanning hadden voor de wedstrijd. Van beide kanten was er veel publiek aanwezig. Mike gaf ons aan het begin van de wedstrijd mee dat we scherp en fel moesten gaan spelen.

De 1e set ging gelijk op. We hadden goede momenten en mindere momenten maar kwamen toch niet helemaal lekker in ons eigen spel. Ellen heeft veel ballen afgeblokt maar helaas kon dit ons net niet naar de setwinst loodsen en werd deze set verloren met 21-25.

Helaas pakten we dit spel niet op maar lieten we het er totaal bij zitten en dit resulteerde in een 0-14 achterstand. Deze set was een wereld van verschil met de eerste set, we waren aan het prutsen, verdediging zat niet op de goede en hun eigen posities. De midden aanval begon weer te lopen en zo scoorde Marije toch nog een aantal punten. Ook Carly heeft een bal afgeblokt maar helaas werd ook deze set verloren. Dit keer met een stand van 11-25.

Op naar de 3e set, dit was de laatste kans om deze wedstrijd nog te gaan winnen. Helaas liep nog steeds de pass niet goed maar toch begon ons eigen spelletje eindelijk te lopen. We begonnen te vechten, publiek was fel aan het aanmoedigen en deze set hebben we binnen weten te halen met een stand van 25-16

En nu door! We bleven in een flow zitten, er zijn mooie serve series gemaakt van onder andere Ellen die ons naar een 6-0 voorsprong bracht. De pass begon te lopen, ballen werden mooi afgemaakt en de paniek sloeg bij de tegenstander toe. We lieten ze af en toe weer onnodig dichtbij komen maar toch hebben we de set afgemaakt met een 25-18 winst waardoor we een 5e set af wisten te dwingen.

Van een 0-2 achterstand naar 2-2 gelijk. Wij waren in het voordeel aangezien wij 2 sets op rij wonnen. We waren gebrand op deze overwinning en gingen er vol voor. We lieten mooi spel zien maar maakten helaas ook onnodige fouten. We maakten het erg spannend maar wisten uiteindelijk de set binnen te halen met een 19-17 overwinning.

We hebben deze overwinning uitgebreid gevierd op het gezellige winterfeest georganiseerd door BVC’73 DS2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *