Wedstrijdverslag VVH HS1 – BVC’73 HS1

Opnieuw een vijfsetter

Knipsel

Afgelopen zaterdag brachten we een bezoek aan Harderwijk om het op te nemen tegen de nummer 2 van de ranglijst, VVH heren 1. Doordat we in aanloop naar de wedstrijd te maken kregen met een aantal blessures, kwam René uit heren 2 ons versterken. René, bedankt! Net als vorige week waren er vijf sets nodig om het duel te beslissen en ook dit keer verloren we helaas. Het wedstrijdverloop was echter wel een beetje anders.

Ook deze wedstrijd begonnen we de eerste set sterk. Qua punten ging het wel lange tijd gelijk op, maar met een sterke serve-serie van Danny sloten we de set met winst (20-25) af. Vorige week wisten we het goede niveau drie sets vast te houden, maar dit keer zakten we in de tweede set helaas al weg (25-20 verlies). Er slopen slordigheden in ons spel en we kregen moeite met scoren. Het dieptepunt volgde in set drie, waarin we het totaal lieten afweten. Via 25-16 stond VVH ineens met 2-1 voor. Waar er vorige week wat vraagtekens gezet werden bij onze conditie (of het kunnen vasthouden van de concentratie), knokten we ons deze keer in de vierde set juist goed terug in de wedstrijd. Gezien het wedstrijdbeeld sleepten we wat onverwacht toch nog een vijfde set uit het vuur door met 24-26 te winnen. Er volgde een spannende set die we door een paar fouten aan het einde helaas net niet winnend konden afsluiten. Op een deel van de tweede en vooral de derde set na, hebben we geen slechte wedstrijd gespeeld. We hebben weer goede dingen laten zien, maar VVH ging uiteindelijk toch met de winst aan de haal.

Er volgen nu twee vrije weekenden, op 4 maart zullen we de competitie in eigen huis weer vervolgen. Tussendoor, dinsdag 21 februari, komt BOVO heren 1 een keer op bezoek voor een oefenwedstrijd. Op 4 maart zullen we het opnemen tegen hekkensluiter Stichting Webton TV heren 2 uit Hengelo (O). In Hengelo gingen we verrassend met 3-1 onderuit, we hebben dus wat recht te zetten!!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *