Wedstrijdverslag DVO DS5 – BVC’73 DS1

De eerste overwinning van 2017 is een feit! En wat voor één!

Knipsel
We kwamen op tijd aan in Hengelo waar dames 3 nog bezig was met hun wedstrijd, na afloop zijn wij ons gaan omkleden en kon de wedstrijd beginnen.
De eerste set begonnen we redelijk. We hadden moeite met ons eigen spel te spelen maar wisten wel telkens de voorsprong te houden. In deze set sloeg Ellen zelfs een service uit!! De set werd gewonnen met 19-25.
We konden in de 2e set niet onze voorsprong vast houden en werden er onnodige foutjes gemaakt dit resulteerde helaas in een 26-24 voor D.V.O.
De 3e set, we moesten en zouden de 4 punten mee naar Barchem nemen en dus moesten we deze set winnen en dat is gelukt! Met 20-25 ging deze set naar ons. In deze set zou Aniek haar eerste steekbal van de wedstrijd gaan lopen maar voordat het plannetje in werking kon worden gezet vroeg Mike een wissel aan.
De laatste set ‘even’ binnen halen zou je denken maar dat is ons helaas niet gelukt. 25-22 voor de thuisploeg en dat betekend een 5e set…
Als 4 punten niet meer  gaat lukken willen we alsnog 3 punten mee naar huis nemen en dit is ons wel gelukt in een langdurige, spannende 5e set. Terugkomende van een achterstand van 12-4. We gingen vrijuit spelen en het spelletje begon weer te lopen. Met een superinvalbeurt van Carly die samen met onze libero Anniek de pass perfect bracht konden de aanvallers de ballen mooi afmaken. We hebben door gevochten tot 19-21!!! Wat een set en wat een blijdschap na het winnen van deze set ondanks dat we 4 punten wouden meenemen naar Barchem.
Er waren weer wat supporters meegereisd om deze spannende wedstrijd te zien, natuurlijk was Tess Welbergen ook weer aanwezig, deze meid heeft bijna geen wedstrijd gemist.
Volgende week spelen we tegen TOHP in ’t Onderschoer in Barchem.
Hopelijk zien we jullie dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *