Wedstrijdverslag BVC’73 DS1 – SVH VC DS2

Een wedstrijd met veel zakjes chips!
knipsel

Deze zaterdag mochten we nogmaals in onze eigen sporthal aantreden tegen de nummer 10 vd competitie; SVH VC DS2
Doordat Leonie niet mee kon doen en Anniek last heeft van een schouderblessure moesten we een beetje schuiven in onze opstelling. Gelukkig kwam Julia ons versterken vandaag.

We begonnen de eerste set vrij sterk en speelde deze vrij makkelijk uit. We kregen zelfs de kans om onze geoefende ‘steek balletjes’ toe te passen. De set eindigde in een ruime winst; 25-15.
De volgende sets hebben we het spel goed door gezet en kwam SVH eigenlijk niet aan spelen toe. De tweede set stonden we zelfs met 23-3 voor waarop onze trouwe supporter Anneke ons nog even hielp herinneren dat als we de tegenstander onder de tien zouden houden, er een zakje chips op ons te wachten stond. Het leek er op dat we deze druk even niet aankonden en we lieten de tegenstander toch nog een aantal punten maken. Toch bedachten we ons net op tijd hoe gek we zijn op chips waardoor we de set afmaakte met 25-9!

Ook de de set die hierop volgde wisten we de tegenstander genoeg onder druk te zetten en konden we ze onder de tien houden.
In de vierde set ging Mike nog even creatief aan het wisselen en zette Ellen op diagonaal, spellie Kelly gaf vervolgens een pracht set-up waarop spellie Ellie voor het eerst in haar leven een drie meter aanval uitvoerde in een wedstrijd (toch leuk om even te noemen :p)
Ook deze laatste set wisten we genoeg druk te zetten om SVH onder de tien te houden! Een mooie prestatie!

Met deze wedstrijd sluiten wij de eerste seizoenshelft met een mooie 3e plek af. Wij willen onze supporters bedanken en wensen iedereen fijne feestdagen! Met deze wedstrijd sluiten wij de eerste seizoenshelft met een mooie 3e plek af. Tot volgend jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *