Wedstrijdverslag BVC’73 DS1 – VIOS Eefde DS1

knipsel

Na 2 pittige trainingen waarin we ook weer ons six pack bij hebben gewerkt zijn we klaar voor de strijd tegen Eefde.

Set 1 begonnen met een achterstand van 0-4. Hierna kwam een revanche opslag serie van Anniek, deze stopte bij 8-4. Eefde had hier geen antwoord op en nam een time out. Tot een stand van 16-16 ging het weer gelijk op. Beide teams mooie aanvallen, punten met geluk en cadeautjes van opslagfouten. Daarna weten wij uit te lopen naar een stand van 21-16. Maar niet te vroeg juichen… Eefde komt met een sterke opslag waar wij geen raad mee weten terug op 21-21. Toch maken wij deze set af met 25-21 met Rianne aan de opslag.

Set 2 begint spannend. Na een 5-5 gelijk  nemen wij daarna het spel in onze handen.  Wij laten zien waarom we 2e staan in de ranglijst. Bij 18-9 roept onze trouwe supporter Anneke nog: dames onder de 10 zakje chips hè!! Eefde knokt zich nog terug. Setpoint bij 24-16! Maar… ook in deze set weten wij het zelf niet snel genoeg af te maken. Eefde komt nog terug  tot 24-19! Mike besluit een time out te nemen en hierna maken wij het gelukkig zelf snel af. Eindstand 25-19

Set 3… 3 opslag series van Eefde resulteerde in een achterstand van 4-19. Zou Eefde er dan ook vandoor gaan met een zakje chips? Wij knokken onszelf terug naar 12-21 maar Eefde maakt het af met 15-25. Een set om snel te vergeten.

Set 4 is spannend tot aan 20-20. Beide teams hebben gelukspuntjes via de net rand, reddings ballen en mooie aanvallen. Eefde komt voor met 21-22 en maakt daarna keurig de set af met 21-25. Een rommelig einde voor ons zelf. Geen duidelijke communicatie en Eefde wat ons goed onderdruk had.

Dan volgt er een 5e set… zouden we dan van de titel “ongeslagen in thuiswedstrijden” af stand moeten nemen?

Weer een gelijk opgaand begin. Na 11-11 lopen wij uit naar 14-11 maar het wordt ook weer 15-15. Beide teams gaan voor de winst. Helaas gaat Eefde ervandoor met de winst. Eindstand 15-17

Conclusie: de boetepot is goed gevuld.

Graag zien wij jullie bij onze volgende thuiswedstrijd op 17 december 16:30 uur tegen SVH VC DS2. Aansluitend zal er een huldiging zijn om 18:00 uur voor de kampioenen van de eerste seizoenshelft.

Tot dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *