Wedstrijdverslag BVC’73 HS1 – Seesing Personeel Orion HS 2

Prima spel tegen Orion 2

knipsel

Afgelopen zaterdag stond er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Het betrof een verplaatste wedstrijd tegen Seesing Personeel Orion heren 2, waardoor wij het enige team van de vereniging waren dat thuis in actie kwam. Na afloop van vorig seizoen speelde we al eens een oefenwedstrijd tegen de mannen uit Doetinchem en deze werd toen simpel gewonnen. Ze hadden voor aanvang van de wedstrijd van zaterdag echter meer punten bij elkaar gespeeld dan wij, we moesten er dus zeker niet gemakkelijk over denken. Herbert was voor de (voorlopig?) laatste keer bij de wedstrijd aan onze selectie toegevoegd, aangezien we nog steeds niet compleet zijn. Herbert, bedankt dat je ons de afgelopen drie wedstrijden kwam versterken!!

We begonnen de wedstrijd wat later dan gepland. Tegenwoordig wordt er geteld met een digitaal wedstrijdformulier, wat hartstikke handig is….. als het tenminste allemaal werkt. Afijn, het gaf de wat later binnenkomende supporters de kans om nog snel een plekje op de tribunes te zoeken. Want zoeken moesten ze zeker, aangezien het weer gezellig druk was in de sporthal. Ik denk dat iedereen na afloop blij was dat ze bij de wedstrijd aanwezig waren. We lieten namelijk prima spel zien en gaven de heren van Orion geen kans om een set te winnen.

Vanaf het eerste punt in de eerste set speelden we met overtuiging en deze overtuiging hielden we tot en met de vierde set vast. Het spel van de bezoekers was daarbij verre van overtuigend, ze leken vooral met zichzelf te worstelen. Onze foutenlast was laag en de sfeer zat er goed in, wat resulteerde in duidelijke setwinsten. Alleen in de vierde set ging de strijd langere tijd gelijk op, maar uiteindelijk trokken we ook deze naar ons toe. De wedstrijd eindigde dan ook in een duidelijke 4-0 (25-19, 25-19, 25-13, 25-20). Zoals gewoonlijk belandden we na afloop van de wedstrijd weer allemaal in de gezellige kantine en werd er nog wat nagepraat.

Zo speelden we, vooral in de uitwedstrijden, dit seizoen al een aantal (zwaar) ondermaatse wedstrijden, maar lijken we ons spel de laatste tijd weer op de rails te krijgen. Onze ongeslagen status in eigen huis hebben we ook tegen Orion in ieder geval in stand kunnen houden. Sterker nog, we hebben nu ook onze eerste vijfpunter van dit seizoen in eigen hal binnen! Dit jaar spelen we nog één uitwedstrijd en deze vindt komende zaterdag plaats in Nijmegen. We zullen het dan opnemen tegen Pegasus heren 1! Op 10 en 17 december spelen we weer in ’t Onderschoer.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *