Wedstrijdverslag Favorita DS2 – BVC’73 DS1

Dames 1 gaat internationaal
knipsel54
Na het, voor ons doen, vroege vertrek om 14:00 uur werden we al snel opgehouden door vuil op de weg. Waarna we ineens doorhadden dat we in Duitsland beland waren. Na genoeg lol in de auto dat we de wedstrijd op een Duitse manier gingen benaderen en zo luisterden we tijdens het omkleden ook naar Dicke titten, kartoffelensalat.
Volgens Mike was het warm spelen en inslaan wat lauw. Daarin tegen begonnen we de eerste set erg sterk. Tijdens het opslaan viel de ene na de andere ace. We hebben niet bijgehouden hoeveel het er waren maar we gokken dat het er ongeveer 12 waren. De scheidsrechter was erg scherp op het schermen en netfouten. Aniek heeft hierdoor een aantal keer onder aan de bok gestaan. Favorita vond het nodig om ineens keihard muziek aan te zetten. Daardoor waren ze bij ons niet meer zo favoriet(a) aldus Marije. Al met al heeft het ons spel niet benadeeld en hebben we deze set gewonnen 25-14.
Tijdens de set wissel is gevraagd om de muziek uit te zetten, maar dit was helaas van korte duur. In deze set misten we wat tempo wat in de eerste set wel aanwezig was. Ook deze set werd binnengehaald. Dit keer met een stand van 25-16.
De derde set was een set met diepe dalen. De locomotieven van favorita kwamen eindelijk op gang en wij verzwakken. We hebben het onszelf erg lastig gemaakt en het stabiele spel was ver te zoeken. Deze hebben we uiteindelijk helaas nipt verloren 25-27.
Deze set moest binnengehaald worden want we wouden geen vijf setter spelen. Het ging gelijk op. Mike heeft handig gebruik gemaakt van zijn wissels en de nieuwe wisselregel. Anniek werd ingebracht om te passen en serveren. Dit pakte goed uit en ook deze set werd gewonnen. 25-14.
Deze overwinning moet natuurlijk weer gevierd worden met een bezoekje aan de McDonald’s. Wij wensen jullie een fijn weekend en hopen jullie donderdag te zien. Wij spelen dan onze 2e bekerwedstrijd tegen Focus DS1, graag zien we jullie om 19.30 in het Onderschoer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *