Wedstrijdverslag

Bedroevend slecht spel tegen NVC

knipsel

Zaterdag zijn we afgereisd naar Nieuwegein voor een wedstrijd tegen telecombinatie/NVC heren 1. We speelden deze wedstrijd bedroevend slecht, waardoor ik eigenlijk het liefst geen woord over de wedstrijd op papier zet. Maar omdat we jullie altijd op de hoogte houden, ook bij slechte wedstrijden, zal ik toch een korte samenvatting geven.

Vorig seizoen gingen we een paar kilometer verderop kansloos ten onder tegen VV Utrecht en ook dit keer wilde het totaal niet lukken in de provincie Utrecht. Tegen NVC ging bij ons werkelijk helemaal niks goed. Vorig seizoen heb ik het wel eens gehad over een wanprestatie. Nou in dat geval was dit een wanprestatie 2.0. Het heeft voor deze wedstrijd dan ook geen zin om ons spel per set te beschrijven. Deze verschilden namelijk niet veel, NVC heeft ons van de mat gespeeld. Wij waren continu een stap (of twee) te laat en onze foutenlast ging “door het plafond”. Hierbij moet gezegd worden dat de gastheren een prima pot speelden, waarbij ze ons alle hoeken van het veld lieten zien. Wat wij echter lieten zien was beschamend. Was er dan helemaal niets positiefs over de wedstrijd te melden? Nou eigenlijk vrijwel niet, alleen dat we ons in de derde set kort herpakten. Tot ongeveer 16 punten hadden wij een voorsprong van drie punten, daarna ging het alsnog mis. Verder zeggen de setstanden denk ik genoeg: 25-11, 25-13, 25-22, 25-12.

Het is weliswaar de eerste competitiewedstrijd die we verliezen dit seizoen, maar de manier waarop moet wel een waarschuwing zijn. Komende week zullen we bij de trainingen alles op alles moeten zetten om ervoor te zorgen dat we zaterdag een goede pot neer kunnen zetten. In eigen huis nemen we het dan op tegen VVH heren 1 uit Harderwijk. Dit team doet het tot nu toe goed, dus het moge duidelijk zijn dat we alle steun erg goed kunnen gebruiken! Hopelijk tot zaterdag in ’t Onderschoer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *