Wedstrijdverslag MARVO´76 DS1 – BVC’73 DS1

knipsel

Zaterdag 29 oktober mochten wij afreizen naar Mariënvelde om onze tweede uitwedstrijd van dit seizoen te spelen. Mooi op tijd kwamen wij aan in de gloednieuwe sporthal.

Tijdens het omkleden werd nog even de geluidsbox getest. Eenmaal aan het warmlopen is er geen muziek in de zaal waardoor we het sfeertje uit de kleedkamer niet konden voortzetten.

De eerste set is begonnen. Leonie speelt weer op haar ‘oude’ positie (mid) omdat Marije even rustig aan doet met haar schouder. Leonie heeft dit goed opgepakt en de nodige ballen gescoord. Door weinig fouten en stabiel spel wisten we de eerste overtuigend te winnen met 17-25.

De tweede set daarentegen verliep even anders. We speelden niet meer ons eigen spel en de ballen werden niet afgemaakt. Deze set werd verloren met 25-11… een set om heel snel te vergeten.

De derde set, er moest wat veranderen in ons spel. Volgens de coach van de tegenstanders was Kelly een kleine spelverdeler en konden ze dus mooi rechtdoor aanvallen. Dus niet, meteen de eerste bal afblokken is het beste antwoord. We hebben ons spel weer opgepakt maar kunnen de voorsprong niet vasthouden. Helaas wisten we deze set net niet te pakken, 25-23.

We wilden hoe dan ook een 5e set. Het ging gelijk op maar ook deze set konden we niet met winst afsluiten. 25-21.

Met 1 puntje gingen wij terug naar Barchem met nog even een stop bij de snackbar in Ruurlo om met z’n allen nog even ‘iets’ te eten.

Volgende week zaterdag spelen we tegen VIOS Beltrum om half 5 in ’t Onderschoer, hopelijk zien we jullie dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *