Wedstrijdverslag TOHP DS1 – BVC’73 DS1

Op zaterdag 8 oktober was het tijd voor onze eerste uitwedstrijd van dit seizoen. Het positieve gevoel van de vorige wedstrijd wilden we graag doorzetten en dit mochten we gaan doen bij TOHP in Zieuwent. Roeland ging met ons mee als coach. De laatste wedstrijden dat Roeland ons gecoacht heeft gebeurde er altijd wel iets vervelends, dus Roeland was er op gebrand om zijn vloek hier in Zieuwent te doorbreken. Dit is hem redelijk gelukt, geen blessures bij ons deze wedstrijd, helaas wel 1 bij de tegenstander.

De eerste set van deze wedstrijd begonnen we sterk. Onze tegenstander leek de concentratie aan het begin van de set al even kwijt, doordat 1 van hun speelsters geblesseerd raakte. We maakten hier slim gebruik van en namen meteen de leiding in deze set. De pass liep goed en we speelden ons eigen spelletje. Ook het enthousiasme vanaf de kant was volop aanwezig en zo wonnen we deze set als een echt team! 15-25

In de twee sets die volgden konden we het niveau van de eerste set helaas niet vasthouden. We maakten zelf veel fouten en gaven de tegenstander de kans om hun ritme weer op te pakken. De pass liep in deze set veel minder dan in de eerste en ook de opdrachten die we kregen van onze coach Roeland werden niet voldoende uitgevoerd. De tweede set eindigde in 25- 18 voor de tegenstander en de derde set verloren we met een teleurstellende 25-10…

De vierde set begonnen we met een aantal wissels en waren we er op gebrand om een vijfsetter te maken van deze wedstrijd. We begonnen weer niet sterk maar pakten het spel goed op. Tot het einde bleef deze set ontzettend spannend, maar helaas, de set ging met een stand van 25-22 naar de tegenstander.

We verlieten de sporthal met een enigszins teleurgesteld gevoel omdat er echt meer in deze wedstrijd had gezeten. Wel hebben we in de eerste set mooie dingen laten zien die we mee nemen naar aankomende week.

Ons publiek was in Zieuwent goed vertegenwoordigd en wij hopen jullie dan ook allemaal weer te zien in Barchem a.s. zaterdag waar we spelen tegen Orion.

knipsel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *