Wedstrijdverslag SSS HS 3 – BVC’73 HS 1

Goede start van het seizoen!
naamloos
Eigenlijk begonnen we het seizoen vorige week al, toen we in eigen huis de eerste ronde van de beker speelden. Samen met drie andere teams, eveneens uitkomend in de 2e divisie, streden we om een plekje in de volgende ronde. We speelden sterk en met drie overwinningen hebben we die plek overtuigend opgeëist. Het was een leuke dag, waarbij de activiteitencommissie voor versieringen in en rond de sporthal had gezorgd en Henri na afloop een lekker buffet klaar had staan. De organisatie rond de wedstrijden was goed geregeld en vanaf het balkon werd weer met muziek voor de nodige sfeer gezorgd. Ook waren er gedurende de dag alweer verschillende supporters aanwezig. Bedankt allemaal!
Afgelopen zaterdag startte ook de competitie. Om 16:00 uur mochten we het gaan opnemen tegen SSS heren 3 in Barneveld. Om 13:30 uur verzamelden we bij ’t Onderschoer om richting Barneveld te vertrekken. Helemaal topfit was iedereen niet, de avond ervoor was namelijk de bruiloft van onze Mike. Zoals het hoort hebben we dit met z’n allen goed gevierd. Maar goed “s Avonds een vent, ’s ochtends een vent”, dus was iedereen de volgende dag weer netjes aanwezig. Ik weet het, het was inmiddels al middag maar voor sommigen van ons leek het nog ochtend. We kwamen ruim op tijd aan in Barneveld waar eerst koffie en vooral een grote hoeveelheid water naar binnen werd gewerkt. Ook tijdens de wedstrijd zal het bedrijf dat de sporthal van drinkwater voorziet blij met ons zijn geweest.
Voor de wedstrijd benadrukte Bertjan dat we vooral fanatiek met de warming-up bezig moesten gaan. Dan zouden we de eventuele brakheid er wel snel uitlopen (scheen hij uit ervaring te weten). Zo gezegd, zo gedaan en om 15:25 uur maakten we allemaal onze meters over het veld. Er volgde een wedstrijd waarin onze foutenlast zeker te hoog lag, maar we de eerste drie sets gelukkig toch zakelijk naar ons toe konden trekken (22-25, 23-25, 18-25). De vierde set keken we steeds tegen een achterstand aan en het leek erop dat we een puntje zouden laten liggen. Totdat bij een stand van 24-21 (geloof ik) in het voordeel van SSS, Danny aan de service kwam. Met een sterke opslagserie, een goede blokkering en ballen die voor ons precies goed vielen kwamen we op 24-25. Vervolgens werd de set en daarmee ook de wedstrijd in stijl, met een korte prikbal vlak over de Barneveldse blokkering, afgesloten.
Met een erg gezellige bruiloft en het binnenhalen van de volle 5 punten was het een succesvol weekend! Komend weekend willen we hier een goed gevolg aan geven. Er staat dan opnieuw een wedstrijd tegen SSS op het programma. Dit keer zullen we het thuis om 19:00 uur opnemen tegen het 2e team uit Barneveld. We hopen er dan weer voor goed gevulde tribunes met jullie een leuke avond van te maken! Tot zaterdag in ‘t Onderschoer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *