Sixday

Aan alle enthousiaste volleyballers!

Op zaterdag 22 juni 2019 vindt het traditionele voet- en beachvolleybaltoernooi ‘Sixday’ plaats. Dit sportspektakel, georganiseerd door voetbalvereniging SVBV en volleybalvereniging BVC’73, bevat een groot beachvolleybaltoernooi waar voor alle leeftijden en alle spelniveaus plek is!

De echte toppers (richtniveau promotie klasse of hoger, in de zaal), spelen 2 tegen 2 op een officieel beachveld. Er is zowel een mannen als een vrouwen klasse. Ook voor toeschouwers is dit een echte aanrader! Uiteraard is er ook gedacht aan de recreatieve volleyballers. In een gemengde 4 tegen 4 klasse kunnen spelers van elk niveau zich sportief helemaal uitleven. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er een aparte klasse.

Verzamel buurt, vrienden, familie, collega’s en iedereen die we hier nog vergeten en doe mee! Opgeven kan tot en met zondag 16 juni 2019, maar wacht niet te lang als je zeker wilt zijn van deelname. Je kunt je opgeven via deze link. Na het invullen van het opgaveformulier krijg je een bevestiging op het opgegeven mailadres. Zodra je deze mail hebt bevestigd is de opgave rond. Indien je vragen hebt neem dan gerust contact op met barchembeach@gmail.com.

Sportieve groet,

BVC’73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *