Sixday

Aan alle enthousiaste volleyballers!

Jaarlijks vindt het traditionele voet- en beachvolleybaltoernooi ‘Sixday’ plaats. Dit sportspektakel, georganiseerd door voetbalvereniging SVBV en volleybalvereniging BVC’73, bevat een groot beachvolleybaltoernooi waar voor alle leeftijden en alle spelniveaus plek is!

De echte toppers (richtniveau promotie klasse of hoger, in de zaal), spelen 2 tegen 2 op een officieel beachveld. Er is zowel een mannen als een vrouwen klasse. Ook voor toeschouwers is dit een echte aanrader! Uiteraard is er ook gedacht aan de recreatieve volleyballers. In een gemengde 4 tegen 4 klasse kunnen spelers van elk niveau zich sportief helemaal uitleven. Voor de jeugd tot en met 15 jaar is er een aparte klasse.

Helaas kon Sixday 2020 niet doorgaan vanwege corona. In 2021 is er weer een Sixday, tot dan!

Sportieve groet,

BVC’73

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *