Tornado/Harfsen DS 2 – BVC’73 DS 1

Dames speelt sterk wisselvallige wedstrijd.Naamloos

Afgelopen vrijdag vertrokken wij met een compleet team naar het pittoreske Laren. Aangekomen in de kleedkamer werd onze eigen prognose nog eens doorgesproken. Iedereen vond het hoog tijd worden voor een dikke 4-0 overwinning. In de vorige wedstrijd(en) tegen Tornado Laren hebben we laten zien dat we dit team konden overwinnen, maar de uitdaging werd de 4-0.

De eerste set werd begonnen en door ons gelukkig tot een goed einde gebracht met een setstand van 25-23, in ons voordeel. De laatste punten van deze set werd Ellie Spellie nog even in het spel gebracht. Na tal van wedstrijden zenuwslopend op de bank of als coach doorgebracht te hebben, mocht zij kort genieten van haar come-back.

Na de overwinning in de eerste set begonnen we vol goede moed aan de tweede set. Helaas zakte ons spel hier volledig in en enkele interventies volgden. Maar helaas waren we niet bij machte om het spel om te zetten. De set werd verloren met 14-25.

Dit moest anders, en wel volledig anders. We zaten ruim in de wisselspeelsters, dus hier werd volop gebruik van gemaakt. Dit resulteerde in set, waarin wij met precies dezelfde setstand als de eerste set, onze overwinning binnenhaalden. Dit terwijl niet alle opdrachten van Mike werden opgevolgd (sorry Mike J). Toch gingen wij met een mooie 25-23 in the pocket op naar de vierde set.

Onze eerste en derde set waren een kopie, qua setstand, in ons voordeel. Helaas werd de vierde set een bijna-kopie van de tweede set in het voordeel van Tornado. We waren niet bij machte om het spel naar eigen hand te zetten. Deze set hebben we verloren met 13-25. Op naar de vijfde en laatste set.

Iedereen was vastberaden om in ieder geval met de overwinning naar huis (of de Mac Donalds J) te gaan. Gelukkig hebben we hier met elkaar de schouders onder kunnen zetten en hebben wij de vijfde set netjes afgesloten met een 15-11 overwinning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *