Mannen gezocht; durf jij de uitdaging aan?

OPROEP

De volleybalgroep HEREN-RECREANTEN van BVC’73 te Barchem roepen mannen van rond 40 jaar en ouder op om de groep te komen versterken. Met de huidige twaalf leden in deze recreantengroep is het wenselijk om er een aantal leden bij te hebben.

De mannengroep is een gezellig team die van een lekker potje volleybal houdt. Er wordt op de donderdagavonden van half negen tot tien uur getraind en gevolleyd onder leiding van een vaste ervaren trainer in de sportzaal van dorpshuis ’t Onderschoer. Er wordt fanatiek gespeeld, maar het niveau is niet het belangrijkste. Er wordt niet deelgenomen aan de competitie.

Na afloop van de training wordt er regelmatig (niet verplicht) even nagezeten aan de stamtafel van ’t Onderschoer, waar met het sociale aspect, nieuwtjes, wetenswaardigheden en af en toe een goede mop de avond wordt afgesloten.

Wie het ziet zitten om ons team te komen versterken, is van harte welkom om bijvoorbeeld eerst een keertje mee te komen proefdraaien. Vooraf melden dat je komt is niet noodzakelijk. Direct meedoen en de sfeer proeven is al voldoende.

NU AANMELDEN en tot de zomervakantie GRATIS lid!

Meer informatie bij: bvc73.tc@gmail.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *