BVC’73 HS 1 – Flamingo’s’56 HS 1

Flamingo’s opnieuw te sterk voor heren 1

Naamloos

Zaterdag, de dag waarop voor het eerst een schnitzel menu te bestellen was in ’t Onderschoer, kwam Flamingo’s’56 heren 1 op bezoek. Het team uit Gennep bezet momenteel de derde plaats op de ranglijst. In Gennep hadden we wat ongelukkig met 3-1 van dit team verloren en we hoopten dat thuis goed te kunnen maken. Helaas bleek dit ijdele hoop en sleepten we opnieuw maar 1 puntje uit het vuur.

Bij de warming-up bleek dat Ties niet fit genoeg was om in actie te komen, hierdoor waren de wisselmogelijkheden wat beperkt. In zowel de eerste als de tweede set waren we voornamelijk aan het worstelen om onze pass onder controle te krijgen. In de eerste set konden we nog wel een voorsprong pakken, maar gaven we deze toen we in de buurt van de 20 punten kwamen toch nog weg. In de tweede set liepen we continu achter de feiten aan. Het resulteerde in een 0-2 achterstand met de setstanden 21-25 en 16-25.

Vanaf de derde set begon de pass gelukkig te lopen en kwam de hoop weer terug om de wedstrijd toch nog in ons voordeel te beslissen. De aanval kon weer beter in stelling gebracht worden en daardoor konden we de tegenstander beter onder druk zetten. Met 25-22 ging de set naar ons en we waren weer terug in de wedstrijd. Daarna volgde er een spannende vierde set die tot aan het einde gelijk opging. Helaas waren de mannen uit Gennep in het beslissende deel van de set slagvaardiger en verloren we met 24-26. Hoewel we een wat zure 1-3 nederlaag leden, hebben we ons de schnitzels na afloop toch goed laten smaken!

Qua punten hebben we ons in de tweede seizoenshelft helaas nog niet kunnen verbeteren ten opzichte van de eerste helft. We hebben echter nog negen wedstrijden (en een set die nog ingehaald moet worden) te gaan en dus nog alle kans om dit alsnog te doen! Om te beginnen bereiden we ons nu voor op de wedstrijd van zaterdag. Dan nemen we het in Utrecht op tegen de nummer drie van de ranglijst, VV Utrecht. Een lastige tegenstander, maar we zullen weer vol goede moed het duel ingaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *