BVC’73 DS 1 – Elite/Dynamo DS 3

Dames 1 speelt 1e thuiswedstrijd van 2016!

Naamloos

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar was kort, maar krachtig. Binnen 60 minuten hebben wij Dynamo Neede met een 4-0 overwinning van het veld gespeeld. Het was voor ons een degelijke wedstrijd. Iedereen kwam aan het spelen en we hielden ons niveau stabiel. Wij hebben ons spel niet laten beïnvloeden door het tegenvallende spel van onze tegenstander. Dat was naast de 5 punten in huis te houden, ook de grootste uitdaging tegen deze hekkensluiter in onze poule.
Door de gezondheidsklachten van onze eigen spelverdelers hebben wij een beroep gedaan op Sanne. Nadat Sanne vorige week al een setje had gespeeld en afgelopen week al mee had getraind, mocht zij ons spel tijdens deze wedstrijd verdelen. Sanne, bedankt!
Natuurlijk via deze weg ook nog heel veel beterschap voor onze spelverdelers. Wij hopen dat jullie snel weer in jullie wedstrijdtenue bij ons in het veld staan. Veel vitamientjes eten! 😉
Wij hopen volgende week weer een spetterende en energieke wedstrijd te spelen. Tot volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *