Time Out’75 DS 1 – BVC’73 DS 1

Afgelopen zaterdag stond er weer een uit wedstrijd op het programma. De tegenstander was time-out uit Diepenheim. Na twee verloren wedstrijden op rij, waren we gebrand om te winnen tegen deze nummer 1 van de competitie. Met ons tienen en Martijn als vervangende coach, vertrokken we richting Diepenheim. Met ons motto “hop hop, gas d’rop” waren we binnen no time in Diepenheim en konden we meisjes A1 nog even aanmoedigen. 0-4 winst voor hen, dat moesten we ze maar eens even na doen. We begonnen de wedstrijd niet scherp, waardoor de tegenstander al snel 7 punten voorsprong had. Wel leken we ons te beseffen dat we moesten gaan vechten om hier te kunnen winnen. Dit deden we dan ook en zorgde er voor dat we de eerste set naar ons toe konden trekken; 23-25. Tijdens deze set maakte de scheidsrechter ook zijn nodige fouten waardoor onze coach lichtelijk geïrriteerd raakte en bijna de zaal moest verlaten. Gelukkig slaagde onze coach er in zich de rest van de wedstrijd rustig te houden J. De 2e set begonnen we slecht. We maakten zelf weer onze bekende verdedigende fouten en de aanval werd niet afgemaakt. Deze set won time-out dan ook gemakkelijk met 25-16. De 3e set zag er weer een stuk positiever uit. We begonnen de set met een voorsprong en waren ons eigen spelletje aan het spelen. Helaas konden we dit niet doorzetten tot het einde van de set, en verloren wij ook deze set met 25-21. Dan de 4e en laatste set. We waren er allemaal van overtuigd dat we hier een vijfde set uit konden slepen en daar speelden we ook naar. Ons eigen spel werd weer opgepakt en het leek er op dat we deze set naar ons toe konden trekken. Helaas besloot het, tot nu toe, rustige publiek volledig achter time-out te gaan staan. Dit is iets wat op zich niet erg is, maar de onsportieve opmerkingen die hier bij gemaakt werden waren jammer en beïnvloedden ons spel negatief. We raakten uit ons spel en verloren ook de laatste set met 25-20. Conclusie: Een wedstrijd met twee sportieve teams (en een iets minder sportief publiek) waar we bij vlagen goed spel hebben laten zien.Naamloos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *