Revoc DS 1 – BVC’73 DS 1

Het moest een keer gebeuren # ongeslagen.

Wedstrijd verslag Revoc dames 1 – BVC’73 dames 1

Naamloos

Sinds het begin van dit seizoen zit dames 1 in de winnende flow. Op social media werd dan ook al vaak de # ongeslagen gebruikt, helaas kunnen wij deze hashtag niet meer gebruiken.:(

Dames 1 ging op pad naar Rekken, de sfeer zat er perrrfect in tijdens de heenrit, onderweg werd Mike gebeld en die vertelde dat heren 1 heeft gewonnen, top nieuws! In Rekken aangekomen was zelfs de ‘sporthal’ nog dicht, dan maar kou lijden en bij de Rekkense voetbal kijken, wij kwamen tot de conclusie dat je moet gaan liggen als je wordt aangetikt zodat het team dan rust krijgt, 1 jongen nam dit wel erg letterlijk en bleef een kwartier op het koude gras liggen (wij blij dat we binnen volleyballen dus geen kou lijden). Revoc had de verwarming namelijk flink hoog staan.

Tijdens het inspelen zat de sfeer er nog steeds perrrfect in en wij hadden er zin in! Onze trouwe supporter Henk Griemelink was mee, nou dat hebben we gehoord! Helaas was Linda het fruit vergeten en was dit volgens de rest van het team 1 van de oorzaken van verlies. 1 van de andere oorzaken was dat de scheids tijdens de toss vertelde dat zij alleen floot voor wat zij zag. Nou dit hebben we gemerkt.

We begonnen de eerste set goed, we moesten even wennen maar de kleine zaal en het lage plafond waren niet de oorzaak van het verlies van deze set. De set eindigde in 25-21 voor Revoc door onnodige eigen fouten en ballen die niet afgemaakt werden, Revoc had verdedigend veel ballen. Toch jammer om zo’n eerste set te verliezen.

De 2de set wisten we de voorsprong die we, net als de vorige set, hadden wel door te zetten wat resulteerde in de setstand van 21-25 in ons voordeel. Wat waren wij blij!

Deze vreugde namen we mee naar de 3de set, helaas stopte bij de 10 punten onze puntentelling en werd en geklungeld en niet afgemaakt waardoor Revoc ver voor stond. Mike deed wat tactische wissels wat ervoor zorgde dat we wel van de 10 punten af kwamen maar de grote achterstand was niet meer in de halen. De set eindigde in 25–18.

Nu moesten we toch echt de set gaan winnen want met 1 punt naar huis gaan was eigenlijk geen optie. Deze set bestond uit eigen fouten maar ook uit fouten van de scheids (fouten maken deed ze trouwens elke set). Helaas zag ze niet zoveel fouten van de tegenstander en heeft ze dan ook meerdere malen een bal van ons uitgegeven terwijl het touché was, dit tot ergernis van ons en van Henk! Henk kreeg dan ook een discussie met de supporters van de tegenstanders # held! De agressie richting de scheids liep hoog op, wat het spel niet in positieve zin beïnvloedde. Helaas toch 25-17 verloren en met 1 punt naar huis.

Gelukkig lieten we de sfeer niet verpesten en gingen we eten bij de Mac, je wil niet weten hoeveel de speelsters van dames 1 naar binnen werken, ojaa de trainer kan er ook wat van! Na het bezoek aan de Mac keerden we terug naar Barchem en wel naar het huis van Rianne! We hadden housewarming, nou nu weten we dat we daar altijd kunnen logeren en met z’n alleen kunnen douchen en baden, wat een ruimte! Rianne had een lekkere taart gemaakt met kitkat en m&m’s, jaja die kon er nog wel bij in. De avond bestond vooral uit eten en stofzuigen van glas want op 1 of andere manier vielen er vaasjes van een kast op de grond (# geesten). Toen Mike was vertrokken werd het tijd om aan teambuilding te doen door elkaar beter te leren kennen. We deden: ‘ik heb nog nooit..’ en ‘wat ben ik’. Nou zo leer je toch andere dingen van elkaar kennen haha.

O ja 1 ding nog! Thuis pakken we Revoc hoor! En misschien vragen we ook een scheids die alleen ziet wat hij/zij wil zien. Dus # kampioenen kan nog steeds gebruikt worden.

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 7 november om 16:30uur in het Onderschoer, kom ons aanmoedigen want we moeten tegen een team uit de top 4. We staan zelf gedeelde 2de met een wedstrijd minder dan de nummer 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *