BVC’73 DS 1 – ISIVOL DS 3 — Wedstrijdverslag zaterdag 3 oktober

NaamloosDames 1, # ongeslagen

Nadat de overwinning op Avanti alweer 2 weken achter ons lag, mochten wij vandaag aantreden in eigen huis. Na eerst een half uurtje inspiratie te hebben opgedaan door EK-wedstrijd Nederland – Turkije te kijken, gingen we zelf aan de bak.
De ambiance in de wedstrijd was Perfect! Vol enthousiasme speelden wij de wedstrijd naar een 4-0 overwinning. De laatste set maakten we het nog wel erg spannend, maar ook deze set hebben wij in ons voordeel kunnen omzetten. Een wedstrijd waarin we varieerden in onze aanval, de aanvalsverdediging goed hadden staan en een aantal mooie blokacties hebben uitgevoerd.
Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 10 oktober in Neede om 17:00 uur!
Wij kunnen alle aanmoediging van onze supporters goed gebruiken om de reeks van # ongeslagen door te zetten.
Dus, tot de 10e in Neede!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *