V.C.V. DS 3 – BVC’73 DS 1 – Jaar- en wedstrijdverslag zaterdag 19 april 2015

Jaarverslag van Bvc’73 Ds1

Naamloos

Na iedere wedstrijd zal 1 speelster een wedstrijdverslag aandragen aan de site! Alleen zat er een maar aan,en dat was dat ik een een jaarverslag moest typen! Zo gezegd zo gedaan, dus bij deze!

 

We begonnen op 5 augustus met onze trainingen op de voorbereiding van het seizoen! Al naar 2 trainingen moesten we helaas afscheid nemen van Marieke! Ze wou haar geluk elders gaan beproeven dan bij ons mooie clubje Bvc! Marieke bedankt voor je inzet, en mooi dat je nog even afscheid genomen hebt van onze dames!!!!!

Onze 1e wedstrijd was voor de beker tegen Devoc op donderdagavond! Na niet steeds volledig getraind te hebben met elkaar, was de wedstrijd voor ons net niet op het goede moment. We moesten  vooral wennen aan elkaar, en toen we een beetje aan elkaar gewend waren was de wedstrijd al voor bij. Helaas een 0-3 zege voor Devoc.

De wedstrijden die we dit seizoen speelden, waren wisselvallig van onze kant! Tegen de toppers uit de competitie speelden we gewoon hele goede partijen ,maar boven de 20 punten worden de punten verdeelt zegt men. Alleen lieten we dat vaak afweten! Maar konden (met alle respect) tegen de mindere tegenstanders heel knullig een nederlaag thuis komen! We wensen Ksv veel succes in de 1e klasse , en Toph veel succes in de pd wedstrijden.

Achteraf hebben we een te smalle selectie gehad voor dit seizoen. Vooral omdat Leonie halverwege het seizoen een zware knie blessure heeft opgelopen en de rest van de competie niet meer  inzetbaar was! Een zware aderlating voor het team,vooral omdat er ook 3 in het team zitten die overal pijntjes hadden!( Rianne,Leonie,Iris)  Maar ondanks alles heb ik genoten met dit mooie team! De gezelligheid na de wedstrijden,waren trouw als aanhangers bij de beker wedstrijden van heren 1, de trainingsopkomsten enz enz.

Dan wil ik nog Aniek Koster welkom heten bij Bvc’73! Zei gaat volgend seizoen ons team versterken en daar zijn we hartstikke blij mee! Ze komt van Pollstars uit Bentelo! Ook wil ik graag het publiek bedanken,die bij onze wedstrijden aanwezig waren en ons gesteund hebben,en vooral de man met het Monatoetje op zijn hoofd!

 

Goed nu nog het verslag van vandaag tegen Vcv uit Varsseveld! Dit team staat op de 11e plek! Wij gingen deze wedstrijd  in als nummer 5! Na een hele goede voorbereinding begonnen we dan om 16:00 aan deze wedstrijd! We begonnen de eerste set super maar dan ook echt super slecht. Vcv volleybalden of ze nog degradatie konden ontlopen, en wij stonden in het veld dat doen we wel even! Qua punten in de stand,dan denk je al snel( dat doen we even)! Zo kun je zien dat iedereen het je moeilijk kan maken. Set 2 begonnen we eindelijk ons spelletje te spelen wat we moeten spelen! Serverend hadden we Vcv  zwaar onder druk,en de ballen die er over kwamen werden met mooie aanvallen weer genadeloos afgestraft. 9-25  Nu set 3. We begonnen weer zwak aan deze set! Na 3-0 achter, time out genomen om de de hoofdjes de zelfde kant op de krijgen! In deze  set waren vooral weer tegen ons zelf  aan het spelen maar aan het einde van de set stonden we wel aan de goede kant van de score! 22-25! Nu moesten we de 4e set nog ff winnen! Precies copie set 2. We speelde weer tegen hun,en niet tegen ons zelf. De set ging met 9-25 naar ons toe. Dat betekende een 5e plek in de competite met dit team,en dat is een mooie teamprestatie! Iets om trots op te zijn met een kleine selectie! Verders wil ik de dames bedanken voor hun inzet tijdens de training en wedstrijden!

 

Ik wil iedereen een fijne vakantie wensen en tot volgend seizoen bij onze wedstrijden

 

Mike ter haar

Trainer dames 1

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *