BVC’73 D1 – Sparta Zelhem DS 1 – Wedstrijdverslag zaterdag 21 maart

Wedstrijdverslag BVC’73 ds1- sparta zelhem ds1

Naamloos

Vandaag stond de wedstrijd tegen sparta zelhem ds 1 op het programma. De prognose was 4-0 en dat wilden we dan ook graag waarmaken.

De dag begon vandaag al vroeg. We moesten immers eerst langs de deuren om wc papier te verkopen. We hebben er dan ook gebruik van gemaakt om alvast een stukje teambulding te doen deze morgen (met een deel van het team) onder het genot van koffie/thee.

Om half 5 stond dan de wedstrijd op het programma. Om 4 uur stond iedereen klaar om te beginnen, nadat sommigen tussendoor ook nog hadden geteld, gecoacht of gevloten. Maar we mochten nog niet het veld op, want de wedstrijd van heren 2 was nog niet klaar. Dit werd een spannende 5 setter.

Uiteindelijk konden we dan toch beginnen. De eerste drie sets liepen eigenlijk best wel lekker. Over het algemeen lieten we een mooi potje volleybal zien en hadden we ook mooie aanvallen. Dit resulteerde dan ook in 3 sets winst. 25-21, 25-16 en 25-19. Nu waren we natuurlijk ook gebrand om de laatste set te winnen. Deze set begonnen we wat zwakker met de pass. Waardoor we gelijk een aantal punten achterstonden. De gehele set bleven we een beetje achter staan. Maar bij de 20-23 kwamen we toch nog weer terug tot 23-24. Maar uiteindelijk hebben we het toch niet af kunnen maken en ging deze set verloren met 24-26.

Een wedstrijd waarin we mooie dingen hebben laten zien, maar ook wel wat dingen waar we zeker nog aan moeten gaan werken. Deze dag hebben we (na de wedstrijd van heren 1) nog gezellig afgesloten met nog een aantal teams bij DIEKA. Kortom het was een druk volleybaldagje.

Wist u dat:

* We bij de tegenstander bekend stonden als het team van het meisje met de knie?

* Dames 2 ons goed kon horen tijdens de wedstrijd?

* Martijn aangaf dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld en de laatste set moesten vergeten. Hij had namelijk mooie dingen gezien?

* Kelly multifunctioneel inzetbaar is. Ze vandaag op spelverdeling, diagonaal en zelfs op midden heeft gespeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *