Elite/Dynamo DS 3 – BVC’73 DS 1

Naamloos

Deze zaterdag stond er weer een uit wedstrijd op de planning. Dit keer mochten we gaan knallen in Neede. We hadden ruim de tijd genomen voor onze reis er naar toe, zodat we ons “chill” konden voorbereiden op de wedstrijd. Omdat de wedstrijd voor ons een vijf-setter werd, hadden we nog meer tijd om het rustig aan te doen. Misschien dat dit de reden was, dat we de eerste set iets té “chill” begonnen. Voor we het wisten stonden we met 5-0 achter. Op de helft van deze set leken we pas te beseffen dat de wedstrijd begonnen was en begonnen we met volleyballen. Dit was net op tijd om de eerste set, na een mooie opslag serie van Kelly, toch nog binnen te slepen met een stand van 24-26. De tweede set begonnen we een stuk sterker en lieten we Neede ons eigen spelletje zien. Deze set werd dan ook vrij makkelijk gewonnen met 14-25. In de derde set leek Neede de strijd al opgegeven te hebben. Verdedigend waren ze een stuk minder dan in de eerste set en ook aanvallend konden ze niet tegen ons op. Deze set werd met een uitslag van 13-25 ook weer makkelijk gewonnen door ons. Nu we de wedstrijd binnen hadden wilden we natuurlijk ook eindelijk weer eens de volle vijf punten halen en dus gingen we gemotiveerd de laatste set in. Dit bleek echter niet in het spel dat gespeeld werd. De eerste set herhaalde zich en binnen no time stonden we met 7-0 achter. Mike nam een time-out om de rust in team terug te krijgen. De set verliep niet soepel en we maakten veel fouten. Toch wisten we, met een mooie laatste aanval van Rianne, ook de laatste set binnen te halen met een stand van 23-25, wat betekent: 0-4 dus taart voor ons!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *