Rivo Rijssen H2 – BVC’73 H1 – Wedstrijdverslag zaterdag 21 februari

Heren 1 wint van Rivo 2

31-01-15

Afgelopen zaterdag speelden we na twee weekenden rust een uitwedstrijd in Rijssen tegen Rivo heren 2. Dit team had voor de wedstrijd tegen ons al vier wedstrijden op rij met 1-3 verloren en daar hebben wij zaterdag een vijfde aan toegevoegd. Rivo gaat mee met de tijd, er werd dan ook gebruik gemaakt van een digitaal wedstrijdformulier. Zaterdag bleek dat nieuwe technieken niet altijd beter zijn, of dat de gebruikers ervan nog even moeten oefenen.. Het invullen van de opstellingen nam voor elke set zeker 5 minuten extra in beslag.

We startten de wedstrijd niet bepaald sterk. De scherpte binnen het team was onvoldoende en zowel de pass, de spelverdeling en de aanval misten vaak zuiverheid. Ook waren we bij de verdediging telkens net een stap te laat. Wel was het knap dat we in de slotfase de set toch binnen wisten te slepen met een setstand van 28-26.

In set 2 lag onze foutenlast simpelweg te hoog om aanspraak te kunnen maken op de winst. Rivo nam al snel een ruime voorsprong en deze set waren we niet bij machte om dit nog goed te maken. De set eindigde dan ook met een stand van 18-25 in het voordeel van Rivo.

Het ruime verlies van de tweede set had ons blijkbaar wakker geschud. In set drie en vier liep ons spelletje in ieder geval een stuk beter. De scherpte die in de eerste twee sets ontbrak was nu ineens wel aanwezig. Deze laatste twee sets wonnen we dan ook eenvoudig met 25-13 en 25-15.

Door deze 3-1 winst doen we nog altijd volop mee in de strijd om de tweede plek in de derde divisie. We staan inmiddels derde met een achterstand van vier punten op de nummer twee. Wel hebben wij twee wedstrijden minder gespeeld. Komende zaterdag spelen we eindelijk weer een keer thuis. Om 19.00 uur komt WSV heren 1 uit Warnsveld op bezoek. We hopen weer op veel steun van het publiek!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *