DVO D4 – BVC’73 D1 – Wedstrijdverslag zaterdag 14 februari

31-01-15

Romantisch met onze geliefden Valentijnsdag vieren? NEE!!! Gek doen met carnaval? NEE!!! Onze zaterdag stond gewoon in het teken van een volleybalwedstrijd! Dit keer mochten we het veld betreden in Hengelo GLD.
Waar we in Barchem al met 3-1 van DVO hadden gewonnen, waren we er ook nu weer opgebrand de winstpunten mee naar huis te nemen. Met een prognose van 2-3, het winstgevoel van de vorig gewonnen wedstrijd en flink wat meegenomen publiek begonnen we de wedstrijd.
Als echte diesels moesten we de eerste set weer wennen, aan elkaar, aan het veld, aan de tegenstander. Langzaam aan begonnen we in de wedstrijd te komen, maar net iets te laat, waardoor we nog hard voor de laatste punten hebben moeten vechten. Helaas ditmaal in het voordeel van DVO die de set met 27-25 won.
Maar nu we eenmaal het wedstrijdgevoel te pakken hadden, hield niets ons ook meer tegen. Goede passes, die door onze set-upper Ellen regelmatig met flinke complimenten werden aangenomen. Prachtige set-ups, die door onze aanvallers flink werden ingeslagen, resulteerden in driemaal winst: 16-25, 20-25 en 21-25!!
Om toch nog een verbeterpunt te noemen: onze opslag. Helaas hebben we toch flink wat punten moeten inleveren doordat de opslagen regelmatig tegen de achtermuur belanden.
Maar nu eerst een weekend rust om nog een goed na te genieten van deze leuke wedstrijd en mooie overwinning. Want op zaterdag 28 februari nemen we het in Barchem op tegen de koploper KSV D1. Aan het begin van het seizoen hebben we ze een puntje af weten te snoepen. Hopelijk lukt het ons om ze met nog minder punten naar huis te laten gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *