Paasvolleybal 2015

hotels-met-pasenhoofdfoto-4fa8cebc8e6ee

Het gezellige en sportieve Paasvolleybal Toernooi vindt elk jaar rond Pasen plaats en duurt een week. De wedstrijden worden hierbij ’s avonds gespeeld tussen 19.00 en 22.30 uur in ’t Onderschoer te Barchem. Dit jaar staat het toernooi gepland van vrijdag 27 maart tot en met zaterdag 4 april. Het toernooi is voornamelijk bedoeld voor deelname door straat- en buurtteams uit Barchem en omstreken. Daarnaast kunnen familie-, vrienden-, en bedrijventeams deelnemen. Tijdens het toernooi zijn ook mensen die niet meespelen natuurlijk van harte welkom! Op de tribunes en in de kantine is voldoende gezelligheid te vinden. Tijdens het toernooi zal in de zaal muziek gedraaid worden. Daarnaast zorgt de finaleavond jaarlijks voor een gezellige afsluiting, waarbij veel teams en supporters nog lang in ’t Onderschoer te vinden zijn!

De online inschrijving sluit op vrijdag 13 maart om 22:00 uur.

Voor meer info: http://www.bvc73.nl/over/paasvolleybal/ of stuur een email naar activiteitencommissiebvc@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *