BVC’73 D1 – TOPH D1

Nadat iedereen weer knallend het nieuwe jaar in was gegaan, speelden we afgelopen zaterdag 17 januari weer onze eerste thuiswedstrijd van 2015. We speelden tegen de nummer 2, TOHP dames 1. Hoewel we de eerste set niet goed speelden, bleven we qua stand wel aardig bij. Op het einde werd het nog best spannend. Uiteindelijk wonnen we net met 28-26, met een volgens de tegenstander onterecht punt. De eerste set was binnen en we wilden de tweede nu ook pakken. Helaas lieten we het in deze set helemaal liggen. De pass kwam heel slecht, en in de opslag werden er ook veel onnodige fouten gemaakt. Hierdoor was het sfeertje ook ver te zoeken. We verloren deze set met 14-25. Na wat tips van Mike gingen we er de derde set weer vol voor. De sfeer was terug en we hadden er veel plezier in. We hadden ook veel minder persoonlijke fouten. De eindstand van deze set was 25-15. De vierde set speelden we weer minder. We stonden een stuk achter, maar zijn wel goed terug gekomen. Uiteindelijk wel iets te laat waardoor we verloren met 20-25. We begonnen vol goede moed aan de vijfde set. In het begin stonden we achter. Daarna pakten we het op en stonden we even voor. Na de kant wissel ging het weer slechter. Hierdoor hebben we jammer genoeg verloren… Het was wel een erg leerzame wedstrijd waar we ons goed staande hebben gehouden tegen de nummer 2 maar helaas toch hebben verloren.  We hopen dat jullie ons de volgende wedstrijd weer komen aanmoedigen zodat we dan wel kunnen winnen. We spelen zaterdag 24 januari om 14:15 tegen Kerkemeijer Gemini dames 2 in sportcentrum ’t Timpke in Borculo. Dus hopelijk tot dan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *