BVC’73 D1 – Longa’59 D3 – zaterdag 20 december 2014

Vandaag stond dat alweer de laatste wedstrijd van 2014 op het programma. Het jaar moest winnend afgesloten worden, dus we wisten wat ons te doen stond.  De uitwedstrijd tegen Longa was met 3-1 verloren, dus de punten wilden we vandaag in Barchem houden.

Wat later dan de planning (door een 3-2 winst van Heren 2) konden we dan aan de warming up beginnen. Door de blessures binnen ons eigen team, was Linda bereid om weer bij ons mee te doen! (Linda, nogmaals bedankt). Daarnaast hadden we ook weer een pupil van de week: Eva, die ons kwam helpen vandaag.

Over de hele wedstrijd kunnen we eigenlijk wel kort zijn. We kwamen met vlagen goed in ons spel, waardoor er erg mooie aanvallen uit kwamen, die dan ook scoorden. Daarnaast hebben we zelf ook veel fouten gemaakt, door ballen uit te slaan of fout te serveren. Dit is nog een punt waar we zeker aan moeten gaan werken, doordat ons dit de hele competitie al punten heeft gekost.  De eerste set verloren we dan ook met 21-25, de tweede met 19-25 en de derde met 17-25.

De vierde en laatste set moest het dan toch echt gebeuren, wilde we nog een punt in Barchem houden. Deze set wisten we druk te zetten op Longa. De pass kwam, waardoor de aanvallen mooi afgemaakt werden.  Ook zaten er mooie opslagseries bij. Uiteindelijk hebben we toch nog een punt in Barchem kunnen houden en wonnen we deze set met 25-21.

Na deze wedstrijd bleef het nog lang gezellig in Barchem. Eerst was er nog de huldiging van JC1 die kampioen waren geworden. JC1 via deze weg nogmaals gefeliciteerd. Daarna was er nog de wedstrijd van Heren 1, die door iedereen gekeken werd.

Als afsluiter was er nog de kerstborrel , waar het nog lang gezellig bleef.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *