Sparta Zelhem DS 1 – BVC’73 DS 1 – Wedstrijdverslag zaterdag 22 november

Afgelopen zaterdag ging onze reis naar Zelhem, om tegen de dames van Sparta te spelen. De prognose voorspelde ons dat we met winst naar Barchem zouden terugkeren. En daar hadden we onze zinnen dan ook op gezet.

Bij binnenkomst in de zaal bleek het flink koud te zijn. Na een warming-up, die achteraf gezien toch best wel wat intensiever had mogen zijn (mede gezien de koude omgeving), begonnen we de wedstrijd… met een flinke achterstand. We kwamen maar moeizaam op gang, echte diesels, maar wisten uiteindelijk de set in ons voordeel om te zetten (25-17).

De tweede set verliep echter totaal anders. We begonnen wederom met een achterstand, mede doordat we zelf flink wat fouten maakten, zowel in de opslag, als de passe en de aanval, en verloren de set (15-25).

Voor de derde set was het dan ook zaak om mentaal de wedstrijd weer in ons voordeel om te buigen. We begonnen dan ook voortvarend, tot Leonie het veld moest verlaten wegens een blessure. Nadat we flink geschrokken waren, beide partijen, pakten we uiteindelijk de wedstrijd weer op. Na een aantal mooie series van opslagen, goede passes en prachtige aanvallen, lagen we al snel flink op voorsprong (25-18).

Dan moest ook die laatste set maar in ons voordeel beslist worden. Ook al was iedereen er nog niet met de gedachten bij, ook deze set wonnen we! (25-18).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *