BVC’73 DS1 – Elite/Dyanamo DS3 – Wedstrijdverslag zaterdag 15 november

Zaterdag 15 november 2014 speelden wij onze negende competitie wedstrijd thuis tegen Elite/Dynamo uit Neede.
Wij hadden 20 punten uit 8 wedstrijden en Neede had 11 punten uit 7 wedstrijden.
Voor de wedstrijd hadden we het er al over gehad dat we bij deze wedstrijd misschien wel voor het eerst de volle 5 punten thuis konden houden.

De eerste set speelden we allemaal erg overtuigend. We speelden ons eigen spelletje , zaten op de goede posities en sloegen bal na bal in en de service liep erg goed!
Deze set eindigde dan ook in een ruime overwinning voor ons . Eindstand 25-9.

Na een goede opslagserie kwamen we al snel op een voorsprong van maar liefst 11 punten aan het begin van de tweede set. Op een of andere manier verzwakte we waardoor ze terugkwamen tot 15-8. Mike zette ons na een Time-out snel weer op scherp en zo wonnen we deze set uiteindelijk toch weer overtuigend. Eindstand 25-16.

De derde set lieten we hun hun eigen spelletje spelen. We moeten er zelf aan denken dat we het feestje zelf moeten blijven maken. Ook als het even tegenzit. Dit feestje ontbrak immers aan het begin van de tweede set en we stonden hierdoor al snel op een achterstand. Halverwege de set kwam het sfeertje weer terug . We gingen weer ons eigen spelletje spelen waardoor we hun uit hun spelletje haalde. Eindstand 25-17.

Als we deze set ook zouden pakken zouden dat onze eerste volledige 5 punten binnen zijn. Mike had daarom ook beloofd dat als we Neede hier met een 4-0 zouden verslaan hij zou zorgen voor een taart voor donderdag na de training. Die 5 punten waren voor ons al erg interessant , maar dat er wat tegenover stond , en dan ook nog een zelfgebakken taart van Mike , maakte het natuurlijk helemaal af. We begonnen deze set goed , maar het echte sfeertje ontbrak immers waardoor we voor deze set best hard hebben moeten vechten. Gelukkig eindigde deze set in 26-24 in ons voordeel en hiermee waren de eerste 5 punten een feit!

Aankomende zaterdag spelen we uit tegen Zelhem, ook voor deze wedstrijd is de prognose 4-0 in ons voordeel , dus hopelijk kunnen we de 5 punten meenemen naar Barchem. Deze wedstrijd moeten we het helaas zonder coach doen , want Mike speelt zelf in Heino en Gerard kon helaas ook niet. Zelf knallen dus!

Eerst gaan we donderdag genieten van de taart van Mike.J

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *