Dames 1 – zaterdag 25 oktober

Afgelopen zaterdag, 25 oktober, hebben we een wedstrijd gespeeld tegen de nummer 3 VIOS eefde dames 1. Mike kon er niet bij zijn dus we hadden net als vorige week Gerard als coach.

We gingen de eerste set in met een goed gevoel. Toch stonden we gelijk op een achterstand. Deze hebben we gedurende de set wel weer ingehaald, maar dit was toch net niet genoeg om de set te winnen. De set eindigde spannend met een stand van 25-27 in het voordeel van VIOS.

Doordat het zo weinig scheelde was iedereen erg gemotiveerd om de tweede set te winnen. We begonnen beter dan de eerste set maar hadden halverwege een dipje, waardoor we net weer die laatste belangrijke punten op het eind misten. Helaas verloren we dus ook de tweede set met een stand van 24-26.

De derde set moesten we nu echt pakken. We stonden in het begin een lange tijd voor. Door een paar foutjes lieten we het toch weer liggen en ging VIOS ons voorbij. Door de stand van 24-17 leek het al duidelijk dat VIOS had gewonnen. Toch lieten we ons niet kennen en hebben het nog 4 puntjes gepakt. Dus helaas ook deze set verloren met een stand van 21-25.

We baalden allemaal dat we verloren hadden maar wilden wel nog heel graag een puntje pakken. Dat hadden we ook wel verdiend. Iedereen speelde goed en maakte weinig foutjes waardoor we toch nog de laatste ruim set wonnen met 25-18!

Ondanks dat we 3-1 hebben verloren wel een leuke en leerzame wedstrijd waarbij iedereen zich goed inzette. Volgende week zaterdag 1 november spelen we weer een thuiswedstrijd om 16:30 tegen D.V.O. dames 4, dus kom ons aanmoedigen allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *