Dames 1 – Wedstrijdverslag zaterdag 18 oktober

Vandaag stond de wedstrijd tegen Halley dames 4 op het programma. We moesten het vandaag zonder Mike en Ellen doen, die genoten beiden van een weekend weg. Als coach hadden we vandaag Gerard. Naast ons zou de wedstrijd van dames 2 gespeeld worden, maar de tegenstander heeft deze op het laatste moment afgezegd, wat dus betekende dat we als enige team thuis moesten spelen vandaag. Linda van dames 2 was hierdoor bereid, om bij ons op de bank plaats te nemen, voor het geval het nodig was. Linda bedankt!

Het inspelen begon met een knal roze team tegenover ons, met daaronder allemaal lange broeken. Het was namelijk het geval dat hun shirts nog in Wehl lagen. Er was nu iemand onderweg om hun shirts te brengen.

De eerste set, begonnen we gelijk met een 0-5 achterstand. De pass kwam niet bij Kelly, waardoor we het zelf niet af konden maken. Daarna begon ons spelletje beter te lopen. We kwamen zelfs op voorsprong, maar aan het einde van de set maakte we het niet af, waardoor we deze set met 24-26 verloren.

Op naar de tweede set.  Deze set begon het allemaal wat beter te lopen. We kwam beter in ons spel. Ook de middens hadden mooie aanvallen, die bijna allemaal scoorde. Dit resulteerde dan ook in een mooie overwinning. eindstand: 25-14

De derde set begonnen we ook weer goed. We hadden van Gerard de opdracht gekregen om niet op de libero te serveren.  In een time-out van de tegenstander vroeg Gerard dan ook aan ons of we wil wisten dat de libero een zwart shirt aan had, omdat alle ballen op haar geserveerd werden. Ook het blok liep goed deze set, waardoor er veel ballen afgeblokt werden. Daarnaast begonnen we ook zelf wat sneller te spelen, waarop de tegenstander geen antwoord had. 25-19 winst.

Dan de vierde set. Deze moesten we natuurlijk ook winnen, dus begonnen we weer van voor af aan. Ook deze set liep het allemaal weer goed. Er werden mooie aanvallen gemaakt, de foute pass van de tegenstander werd gelijk ingeslagen door ons (er kwamen er namelijk een paar mooi net op het net!). Ook het blok liep weer mooi en er kwamen mooie aanvallen uit. Het top punt van deze set wat toch wel dan Kelly heel lief aan Anniek vroeg (midden in de rally) of ze toch alsjeblieft de bal over wilde nemen.

Uiteindelijk hebben we deze set ook gewonnen met 25-20. Een mooie 3-1 winst.  Door deze 4 punten staan we nu op de 2e plek .

Vandaag hadden we ook twee fanatieke mini’s van de week: Linsey en Lonneke. Deze meiden hebben ons vandaag goed aangemoedigd. Linsey en Lonneke, hopelijk vonden jullie het leuk! Bedankt voor jullie support. En Gerard voor het coachen!

 

Volgende week spelen we om 18.00 tegen Vios eefde ds1 in Eefde.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *